<= retur

15 billige men gourmet desserter med pære

Ved desserttid er der ikke tale om at tømme tegnebogen for at tilfredsstille gæsterne. Gourmet og billig, pæren har alt at glæde! Frisk og sæsonbestemt eller konserves og i sirup, den mest smeltende frugt har det hele, især når det kommer til festning på søde næb. I bedstemors kage eller familiepai, solo smuldre eller mini marengs, tilpas størrelsen til dine gourmands og varierer desserterne for at fornye fornøjelserne uden kredit!

Oplev alle vores pæreopskrifter  !

For at sikre billig dessert, behøver du ikke at se for langt ... skræl pærer og kombiner kagerne, generøse og så billige! Vi har smagt dem, vi lover dig, at pæren og kondenseret mælk clafoutis er værd at pæren clafoutis med honning. Den hjemmelavede pærekage lækker hver gang, pære- og kokosnødkagerne koges hurtigt i mikrobølgeovnen, og pæregratinen bliver brun under karamellen uden nogensinde at skære ned på budgettet!

Og for at skifte kage er et par lette ideer nok til at opfinde desserten igen. Test den så ømme pærecreme til en lav pris, bid i en pærecrumble og Nutella® eller falde til en mandelterte med pærer og chokolade ... Desuden vil vi tilbyde dig en skive let pære tærte, eller en uimodståelig mini eksotisk version i pære og chokolade terte fra Stillehavsøerne!

Hvad er din ting, dessert i bidestørrelse? Altid billigere, altid så gourmet-, pære- og kanelmuffins er aldrig forkert, sværger. Pære marengs har det, der skal til for at imponere selv de mest vanskelige gæster, æble- og pærekompottet med vanilje går i et glas som en ske, og vi ville helt sikkert ikke turde at forlade dig uden at fortælle dig om crumble og pære brownies at sluge uden at bekymre dig om prisen!